Ella (84) is verloofd met haar Tinder-liefde: ‘Hij ging gelijk mee naar huis’

Te oud voor Tinder? De 84-jarige Ella vindt van niet. Nadat haar man overleed, besloot ze zich aan te melden voor de datingapp.

Te oud voor Tinder? De 84-jarige Ella vindt van niet. Nadat haar man overleed, besloot ze zich aan te melden voor de datingapp.

Meteen goed

De Amsterdamse Ella twijfelde even, maar volgens haar kleindochter was het tijd om weer te gaan daten. “Ik zei, kind schei uit, ik was toen 83. Ik zei, ze schrikken zich dood. Zij zegt, nee, je ziet er toch uit als 73. Dus ik zet neer dat je 73 bent”, vertelt ze tegen AT5. Ze spreekt met een aantal matches af, maar één man viel gelijk op. “We hadden afgesproken bij de vleugel bij het Centraal Station. Op woensdagmiddag om drie uur. Ik zag hem voorbijgaan en riep zijn naam. Het was meteen goed”, aldus Ella. “Hij is niet meer weggeweest. Hij is meteen ’s avonds met me mee naar huis gegaan.”

Lees ook: Deze 5 types kom je sowieso tegen op Tinder

Iets ouder

Op de eerste date moest ze gelijk wat opbiechten: haar échte leeftijd. “Ik zei, ik heb gelogen over mijn leeftijd. Nu wordt er nergens zoveel gelogen als op Tinder, over leeftijd en gewicht geloof ik”, zegt Ella. Gelukkig reageerde de man heel relaxed. “Hij zei, oh, ik dacht dat je ging zeggen, je bent 63 en niet 73.” Inmiddels heeft de man Ella ten huwelijk gevraagd. Door het succes moedigt ze leeftijdsgenoten aan om zich ook aan te melden voor Tinder. “Het brengt reuring. Het zou heel goed zijn voor oudere mensen, zoals ik, om dat te durven doen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.