Douwe Bob

Douwe Bob heeft vorige maand nog een dochter gekregen

Vanmiddag maakte Douwe Bob bekend dat hij een kindje verwacht met Anouk, met wie hij eerder een relatie had. Vorige maand kreeg hij een dochter met zijn ex Loes van Delft.

Nu laat de zanger weten dat er in de tussentijd nog een baby geboren is.

Loes

Onlangs werden Douwe Bob en zijn ex Loes de trotse ouders van een kindje, Bobby Lou. Vanmiddag liet de zanger weten dat hij nog een keer vader wordt. Hij en Anouk verwachten een zoon. “We probeerden het bijna 3 jaar en het is bijna 5 maanden geleden dus toch gelukt”, schreef hij erover. “We houden in welke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en m’n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje. Het leven is een wervelwind. Ride it.”

Tweede meisje

Nu blijkt dat de zanger vorige maand nog een dochter heeft gekregen. “Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje”, aldus Douwe op Facebook. “In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.”

Loes en Anouk

Eind juli maakten Douwe en zijn ex Loes bekend dat ze een kindje verwachten. De twee hadden toen al geen relatie meer. In Rooijakkers Over de Vloer zei hij erover: “Het is gelopen zoals het liep. We hadden het een paar keer heel fijn en zij kwam er ook laat achter.”

Douwe en Anouk zijn sinds 2018 met tussenpozen samen.

Bron: Facebook
Foto: ANP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *