Trailer documentaire Harry en Meghan

Zien: de veelbesproken docu over Harry en Meghan staat op Netflix

We kijken al een tijd uit naar de veelbesproken documentaire over prins Harry en zijn vrouw Meghan. En goed nieuws: we hoeven niet meer te wachten. De eerste drie afleveringen zijn nu te zien op Netflix. 

Er is de afgelopen tijd veel te doen over de docu over Harry en Meghan. Zo wordt er veel gespeculeerd in de Britse media over wat er in de afleveringen te zien zal zijn.

Documentaire Harry & Meghan

In de documentaire vertelt het stel onder meer uitgebreid over de reden dat zij een stap terug zetten binnen het Britse koningshuis. Vrienden en kennissen die nooit eerder in het openbaar over de Sussexes spraken, komen aan het woord. 

Lees ook: Zien: Netflix deelt de trailer van Harry en Meghan-documentaire

‘Niet te letterlijk’

De trailers van de documentaire zorgden voor veel commotie, vooral in Groot-Brittannië. Meerdere kranten meldden bijvoorbeeld dat er beelden in de serie zitten die laten zien hoe erg Harry en Meghan werden lastiggevallen door paparazzi. Maar volgens de kranten zijn dit eigenlijk beelden van situaties waarbij het stel helemaal niet betrokken was. Volgens het team van Harry en Meghan moet de creatieve montage van de trailers ‘niet te letterlijk’ worden opgevat. 

Zes afleveringen

In totaal bestaat de documentaire over Harry en Meghan uit zes afleveringen. De eerste drie aflevering verschijnen donderdag en de laatste drie delen zijn vanaf volgende week donderdag te zien op Netflix. 

Bron: RTL Boulevard
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.