Maartje Paumen

Dochtertje Maartje Paumen met ambulance afgevoerd: ‘Wat heb jij ons laten schrikken’

Het was een ontzettend heftig weekend voor oud-hockeyster Maartje Paumen en haar verloofde Savannah. Op Instagram deelt Savannah dat er twee keer een ambulance moest komen voor hun dochtertje. 

‘Het gaat nu goed’

In oktober 2022 verwelkomde het stel hun dochtertje Loua Liv. Het afgelopen weekend werd het meisje niet lekker en daarom moesten Maartje en Savannah de ambulance bellen. “Lief klein meisje, doe dit alsjeblieft nooit meer”, schrijft Savannah. “Wat heb jij ons dit weekend laten schrikken. Tot 2 keer toe stond er een ambulance voor de deur. De 2e keer was dan ook echt de allerlaatste keer! Het gaat nu goed met onze kleine schat, écht heel erg goed en dat is ook alles wat wij hierover willen delen.”

Lees ook: Babynieuws: Maartje Paumen en vriendin ouders van tweede kindje

Helden

Het is de eerste keer geweest dat Savannah en Maartje 112 hebben moeten bellen. Ze zijn ontzettend dankbaar voor het zorgpersoneel en realiseren zich hoeveel geluk we in Nederland hebben met alle zorgmedewerkers. “Volgens ons mogen deze helden, want dat zijn ze echt, wel wat meer aandacht en liefde verdienen. Wij zijn zo dankbaar voor de hulp die wij hebben mogen ontvangen van de lieve mevrouw aan de telefoon die aan de lijn bleef tot het ambulanceteam er was tot aan de kinderartsen en alle assistenten die er voor ons waren.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: Instagram

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.