robert ten brink

Zo zien de dochters van Robert ten Brink eruit

Robert ten Brink is bekend als presentator van programma’s als All You Need Is Love en columnist bij Vriendin. Maar achter de schermen is hij ook opa en vader van vijf prachtige dochters.

Dochters

Robert is al bijna 40 jaar samen met de half-Italiaanse Roos Cialona. Samen kregen zij vijf dochters: Nina, Emma, Charlotte, Isabel en Suzanne. Charlotte was ooit te zien in het programma The Voice of Holland, waar zij bekendheid verwierf.

Ook is de presentator inmiddels opa van vier kleinkinderen. Dochter Nina heeft drie kinderen: Hugo, Floris en Sophia. En dochter Isabel kreeg in 2012 zoon Willem.

Prachtige meiden

Hoewel Robert niet heel actief is op Instagram, delen zijn dochters regelmatig foto’s waar de familieleden op te zien zijn. En terecht: wat een prachtige meiden!

Dit bericht bekijken op Instagram

Als jongste van vijf zussen heb ik het best zwaar te verduren gehad. Ik had uiteraard niks te zeggen, droeg hun oude kleding en alles wat ik meemaakte hadden zij al eerder meegemaakt. Maar daarbij heb ik de beste opleiding ooit gehad. Ik zag als kind hoe je ruzie moet maken, hoe het is om je hart te breken en hoe verschrikkelijk de middelbare school kan zijn. Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik vijf moeders heb gehad. Ze leerden me hoe ik me moest opmaken, hielpen me bij m’n huiswerk en later mocht ik zelfs mee uit. De fouten die zij maakten heb ik niet meer hoeven maken, omdat ik al van die van hen heb geleerd. Hoewel we vaak genoeg knallende ruzies hebben, en we vaak genoeg ook heel naar tegen en over elkaar kunnen praten (we blijven meisjes), hebben we ook een idioot sterke band met z’n vijven. Wie ik ben als “volwassen vrouw” vandaag de dag, heb ik volledig aan mijn zussen te danken. Juist omdat we zo onszelf kunnen zijn bij elkaar en weten wat we aan elkaar hebben, kunnen we elkaar laten stralen. En waarom zouden wij vrouwen dat onderling niet is wat vaker doen? We kunnen elkaar vanuit onze eigen onzekerheid vrij snel bekritiseren, maar wanneer we elkaar steunen voelen we ons toch ook veel beter? Zowel jijzelf als de ander? En dan maakt het niet uit of dat nu je zus is of een wildvreemde vrouw op straat. Wie wil jij laten stralen? Laat het weten met #LaatHaarStralen en @AndrelonNL

Een bericht gedeeld door Suus ten Brink (@suustenbrink) op

Bron: Instagram

Lees ook: zo zien de partner en het zoontje van Nathan Rutjes eruit (en vader en zoon hebben hetzelfde kapsel)