Ontwerp Zonder Titel 2020 06 11t151727.851

Dit zijn de 5 leukste uitjes met kinderen op de Veluwe

Voorpret is de helft van alle pret. Daarom hier iets om je op te verheugen, voor wanneer je de achtertuin éven zat bent.

Dit zijn de leukste uitjes met kinderen op de Veluwe:

1. ’t Veluws Zandsculpturenfestijn

Must see in Garderen. Daar hebben de beste zandkunstenaars ter wereld het verhaal van de Bevrijding verbeeld. Metershoge zandcreaties laten de Slag om Arnhem, D-Day en het leven van Anne Frank zien.

Zandsculpturenfestijn 2

2. Op wereldreis in Burgers’ Zoo

Ga op een avontuurlijke expeditie! Trek door het tropisch regenwoud en wandel via de rotswoestijn van Arizona en de savanne van Oost-Afrika naar de grootste overdekte mangrove van de wereld.

Schermafbeelding 2020 06 16 Om 09.22.15

3. Fietsen rond Eerbeek

Na elke bocht weer een verrassing: uitzicht over de Posbank, de oevers van de IJssel of de statige tuinen van eeuwenoude buitenplaatsen. De vier fietsroutes vanuit het Veluwe Transferium Eerbeek zijn een genot!

Klavertje Vier Eerbeek 1

4. Herken jezelf in Apenheul

Vergaap je aan de bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers! Je komt hier niet alleen meer te weten over apen, maar ook over jezelf. Heb jij slimme orang-oetantrekjes? Of ben jij die stoere gorilla?

Kids Apenheul Hoofdbeeld

5. Crossen over de kindermountainbikeroute in Ede

De eerste officiële MTB-route voor kinderen in Nederland gaat 4,5 kilometer lang door bossen en heeft kleine hoogteverschillen. Dat maakt hem veilig én aantrekkelijk voor jonge MTB’ers.

Rcn De Jagerstee

Zie je een uitje naar de Veluwe wel zitten? Kijk hier voor nog meer inspiratie!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Veluwe.