Dit is waar vrouwen dol op zijn bij mannen!

De meeste mannen willen natuurlijk een onuitwisbare indruk achterlaten bij een vrouw. Waar de ene man dit probeert te doen door zijn gedrag aan te passen, doet de ander dit door de juiste kleding te dragen. Toch is er maar een persoon die het uiteindelijke antwoord weet op de vraag hoe indruk te maken op een vrouw en dat is: juist, de vrouw zelf. Omdat we weten dat er ook stiekem mannen meelezen, hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet waar wij vrouwen echt dol op zijn bij mannen. Dus mannen, doe er je voordeel mee!

Een getailleerd pak

De onbetwiste nummer één in deze lijst, is natuurlijk een man in een mooi getailleerd pak. Waar we dit voorheen veelal in het zakenleven zagen, zien we steeds vaker dat mannen ervoor kiezen semi-chique gekleed de deur uit te gaan. Hiermee bedoelen we de man in een nette jeans, paar sneakers, keurig overhemd en natuurlijk een bijpassend colbert. Veel vrouwen smelten alleen al bij het idee dat je keurig in je getailleerde pak ten tonele verschijnt. Het geeft de meeste vrouwen het gevoel van onaantastbaarheid bij de man. Dus mannen, als jullie stiekem meelezen, dan is het zeker zaak om zo snel mogelijk een getailleerd pak op maat aan te schaffen. Zo weet je namelijk zeker dat je indruk maakt op de vrouwen!

Een horloge

Of je nu een pak tussen de grote maten herenkleding uitzoekt of een getailleerd pak, wij vrouwen smelten sowieso als een man daarbij een passend horloge draagt. Het is dan dus ook niet voor niets dat een pak niet compleet is zonder bijpassende klok. Wat met name belangrijk is, is dat het horloge klasse uitstraalt. Een smartwatch valt dan ook direct in de smaak.. Het grote voordeel van het dragen van dit horloge, is dat je niet op je telefoon hoeft te kijken wanneer je wilt weten hoe laat of het is. Dit kan namelijk al snel een blijk van desinteresse wekken, terwijl dit in de praktijk helemaal niet het geval hoeft te zijn.

Kies een kenmerkende geur

Niet alleen is het dragen van een goede geur voor de mannen een goede tip om indruk te maken op een vrouw. Deze cadeau doen is een nog grotere aanrader. Wist je namelijk dat wij vrouwen ons een stuk sneller aangetrokken voelen tot een man in een net pak die heerlijk ruikt, dan wanneer een man een heren pyjama grote maten draagt? Het klinkt misschien logisch, maar je zult verstelt staan van het feit hoeveel mannen niet het juiste luchtje dragen. Een gemiste kans dus wanneer je dit niet doet!

Draag een goede boxershort

Het dragen van een goede boxershort is in vele opzichten ontzettend belangrijk. Niet alleen voor in de slaapkamer, maar ook de pasvorm van je broek kan erdoor veranderen. Met name wanneer je als man een strakke pantalon draagt, dan wil je niet dat er vreemde lijnen van je ondergoed zichtbaar zijn. Kies daarom voor een boxershort die goed aansluit. Succes verzekerd!

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.