Pauline Wingelaar

Deze kandidaten doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’ 

Pauline Wingelaar en Floris Göbel doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’. Dat nieuws maakt Pauline bekend in een nieuwe aflevering van ‘Echte Gooische Moeders’. 

Pauline en Floris treffen samen alvast wat voorbereidingen, maar dat verloopt bij Pauline nog niet helemaal zoals gehoopt. 

Spannend

“Ik heb leuk nieuws. Ik doe mee aan Het Perfecte Plaatje”, vertelt de Echte Gooische Moeder enthousiast voor de camera. Maar haar deelname is tegelijkertijd ook best spannend. “Ik heb al drie dagen niet gegeten, want ik heb vandaag een workshop en daar ben ik heel erg zenuwachtig voor.”

Wekenlange cursus

Voorafgaand aan haar deelname aan Het Perfecte Plaatje moet Pauline een wekenlange cursus volgen om de camera onder de knie te krijgen. Maar dat gaat nog niet helemaal automatisch bij haar. Zo komen de fotografietermen nog niet helemaal binnen. 

Lees ook: Eloise heeft zich ‘rotgelachen’ om kritiek op badpak in ‘Het Perfecte Plaatje’

Om hulp vragen

Bij Floris gaat dat beter, want hij lijkt de theorie al snel onder de knie te hebben. Maar Pauline vindt het helemaal niet erg om de presentator om hulp te vragen. “Ik heb het op een oude fiets geleerd, maar ik maak het af met Floris”, zegt ze nadat ze eerder aangaf Floris een knappe man te vinden. 

Pittig

Na de workshop gaat Pauline direct aan de slag in de praktijk om foto’s te maken langs het hockeyveld van haar kinderen. Dit blijkt door de beweging alleen lastiger dan gedacht. “Het is echt allemaal Chinees voor mij. (…) Ik vind het erg pittig.”

Wanneer het nieuwe seizoen van het perfecte plaatje te zien is, is nog niet bekend.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.