Een huis vol familie Bakhcha

Déze gezinnen zijn te zien in het nieuwe seizoen van ‘Een Huis Vol’

Goed nieuws voor fans van ‘Een Huis Vol’, want KRO-NCRV meldt dat er deze zomer een nieuw seizoen van het programma te zien is. In de zomerreeks keren drie families uit eerdere seizoenen terug: de families Cudogham, Blom en Wildeman. Maar we maken ook kennis met een nieuw gezin. 

Familie Blom

Maarten en Gerdien van de familie Blom hebben het maar druk met hun zeven kinderen en proberen alles op orde te houden. Maar houden ze wel genoeg tijd over voor zichzelf? Daarnaast is het leven als groot gezin steeds duurder geworden en focussen ze zich op het besparen.

Familie Wildeman

In Rotterdam hoopt moeder Priscilla haar opleiding tot hondentrimmer af te ronden. Maar voordat het zover is, moet ze eerst stage lopen bij een trimsalon. Ook is de familie bezig met de uitbouw van hun huis. Ouders Lukas en Priscilla hopen nog steeds op een achtste kindje, dus na de uitbreiding van hun huis volgt hopelijk ook gezinsuitbreiding. 

Lees ook: Jennie Jelies uit Een Huis Vol terug naar Nederland

Familie Cudogham 

Bij de familie Cudogham is het toch echt zover: oudste zoon Jazz gaat het huis uit en zoon Kik doet eindexamen. In dit seizoen zien we hoe deze periode voor hem is en maakt hij zijn studiekeuze. Voor moeder Cynthia is het niet makkelijk om haar jongens los te laten, maar tot nu toe heeft ze haar handen nog vol aan de andere vijf kinderen. 

Familie Bakhcha

Naast de drie bekende families, komt er nog een nieuw gezin om de hoek kijken. De familie Bakhcha uit Amsterdam kijkt ernaar uit om Nederland een kijkje in hun drukke leven te geven. Vader Ali en Moeder Samira zijn harde werkers. Het woord ‘lui’ staat niet in hun woordenboek. De kinderen helpen in het huishouden en beginnen de dag met het opmaken van hun bed. We volgen het gezin dit seizoen tijdens de Ramadan en op hun vakantie naar Marokko.

Een huis vol is vanaf 19 augustus iedere werkdag te zien op NPO 1

Bron: KRO-NCRV
Foto: KRO-NCRV

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.