Ontwerp Zonder Titel 2021 03 15t095256.513

Droombaan: híer krijg je betaald om 5 seizoenen Friends te bingewatchen

Behoort de serie Friends tot jouw favoriete series? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt namelijk betaald krijgen door het bingewatchen van de show.

Friends

Friends is één van de meest populaire series van de jaren negentig. De serie gaat over zes bevriende twintigers in Manhattan. Het verhaal laat de komische avonturen van de vriendengroep zien. Als jij een groot fan bent van deze serie, dan wist je dit natuurlijk al lang. BestValueSchools.org geeft nu vijf kijkers de kans om zo’n 840 euro te verdienen door vijf seizoenen van hun favoriete show te bingewatchen. Dit komt overeen met zo’n 45 uur aan televisie en dit betekent dat je zo’n 18,50 euro per uur betaald krijgt. Daarnaast mag je ook nog voor 80 euro wat leuke items, zoals een Friends t-shirt of dekentje, scoren.

Lees ook: Droombaan: Aldi zoekt iemand die smaken van paaseitjes test

Verantwoordelijk

Naast het kijken van de eerste vijf seizoenen van Friends, heb je nog een andere taak. Zo is het de bedoeling dat je jouw Instagram inzet om over je Friends-marathon te vertellen. Dit doe je door gebruik te maken van bepaalde hashtags. De organisatie zoekt vooral mensen met een extraverte persoonlijkheid op social media. Lijkt dit je wel wat? Op de website van BestValueSchools.org vind je meer informatie.

Lees ook: Waarom iedereen het over de Netflix-serie Ginny & Georgia heeft

Foto: ANPfoto
Bron: Mentalfloss.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *