Paaseitjes

Pornstar Martini en ontbijtkoek: déze bijzondere paaseitjes liggen in de schappen

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar de paaseitjes liggen alweer een tijdje in de winkel. Natuurlijk kennen we allemaal de ‘ouderwetse’ paaseitjes van witte, pure en melkchocolade, maar tegenwoordig zijn er ook een hoop paaseitjes met een twist. We nemen de meest bijzondere varianten met je door. 

En het blijkt al wel dat je voor de meest bijzondere paaseitjes terecht kan bij snoepwinkel ‘Jamin’. 

Banoffee

Het eerste bijzondere paaseitje is de banoffee, waarin banaan en pure chocolade zitten. Volgens de redactie van ‘Culy’ lijkt het eitje erg op de smaak van het bekende apenkop-snoepje. Hmm!

Pornstar Martini

Ook de paaseitjes kunnen niet wegblijven bij deze cocktail-hype. De Pornstar Martini is er nu dus ook in paasei-variant. Hij ziet er feestelijk lichtoranje uit en smaakt naar zoete passievrucht. Een lekker alcoholvrij tussendoortje!

Beschuit met muisjes

Wordt er binnenkort een baby geboren in je omgeving? Dan kun je dat vieren met ‘beschuit met muisjes-paaseitjes. Je proeft hierin sterk de anijssmaak en in combinatie met de chocolade is dit erg lekker.

Lees ook: Dit wil je: bij déze winkel verkopen ze paaseitjes met Likeur 43 vulling

Ontbijtkoek

Een lekker plakje ontbijtkoek in de ochtend: wie lust het niet? En voor wie er geen genoeg van kan krijgen zijn er nu de ontbijtkoek-paaseitjes. Deze paaseitjes bestaan uit melkchocolade gemengt met de smaak van ontbijtkoek. Lekker!

Zout en peper

Dan nog een heel bijzondere smaak die je misschien niet zo snel verwacht in een paaseitje: zout en peper. Dit eitje heeft een verrassende smaak. Eerst proeft hij erg zout en daarna wordt hij lekker spicy. Durf jij het aan?

Bron: Metro
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.