De Verraders

Vanaf déze datum is het nieuwe seizoen van De Verraders te zien

Leuk nieuws voor fans van De Verraders: het programma komt met een gloednieuw seizoen. Wel moeten we nog héél even geduld hebben.

Nieuwe datum

Het nieuwe seizoen van het programma zou eigenlijk op 20 februari van start gaan, maar door de misstanden bij The Voice of Holland moest de programmering aangepast worden.

Nu laat RTL de nieuwe startdatum weten: vanaf 1 april zijn de afleveringen wekelijks te zien. Ook wordt duidelijk dat het programma niet meer op zondag zal worden uitgezonden, maar op vrijdag.

De Verraders

In ‘De Verraders’ gaan bekende Nederlanders een avontuur vol leugens en manipulatie met elkaar aan. Ze doen spellen om samen goud te verzamelen, maar onder hen bevinden zich drie Verraders. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, en ‘vermoorden’ elke nacht een medekandidaat.

Hoewel de kijker weet wie de Verraders zijn, weten de andere kandidaten dit niet. Zij zijn de ‘Getrouwen’ en moeten hen zo snel mogelijk zien te ontmaskeren. In de dagelijkse ‘Raad’ moeten ze proberen de Verraders weg te stemmen.

Welke bekende Nederlanders er dit keer mee zullen doen, is nog niet bekend.

Bron: RTL
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.