Heel Holland Bakt

Coronacrisis: gaat Heel Holland Bakt er dit jaar zo uitzien?

Vanwege de coronacrisis zal Heel Holland Bakt er dit jaar anders aan toegaan dan we zijn gewend. In een interview met AD vertelt omroep MAX-baas Jan Slagter over de mogelijke aanpassingen.

Stoplichten

“De tent wordt verlengd, de kookblokken komen verder uit elkaar te staan”, vertelt Slagter. “We denken er aan te gaan werken met stoplichten. Zodat niet alle kandidaten tegelijk naar de koeling rennen. Dit kan volgens de omroep MAX-baas ook “heel leuk beeld” opleveren. “Wat ook kan is iedere kandidaat een aparte koeling geven.”

Proeven

In ieder geval kunnen Robèrt en Janny de baksels nog gewoon proeven. “We willen ons echt aan de regels houden. We hebben ook bij het RIVM geïnformeerd of het veilig is van de baksels te proeven. Dat is gelukkig het geval.”

Zomerafleveringen en kinderversie

Aankomende zomer zullen eerst een aantal zomerafleveringen worden uitgezonden. Hierin zijn compilaties te zien uit de afgelopen seizoenen. Dan volgt de kinderversie van Heel Holland Bakt, die ook is aangepast. Slagter: “We wilden grootouders met hun kleinkinderen laten bakken, maar door de huidige situatie is dat niet haalbaar. Vaders of moeders mogen wel bij hun kinderen staan, dus gaan we voor die combinatie.”

Bron: AD, RTL Boulevard

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen