Claudia de Breij

Claudia de Breij over gezinssituatie: ‘Mijn zoon heeft vijf moeders’

In ‘Lago di Beau’ heeft Claudia de Breij een boekje open gedaan over haar gezinssituatie. Zo heeft haar zoon in totaal vijf moeders.

Uit haar eerdere huwelijk met Conny kreeg Claudia de Breij zoon Bing. Ook Jessica, de vrouw met wie ze nu samen is, heeft een kind uit een eerdere relatie. Doordat er ‘partners bij gekomen’ zijn, heeft Claudia’s zoon nu ‘eigenlijk vijf moeders’.

Vijf moeders

“Laatst was ik heel trots op mijn oudste zoon”, aldus de cabaretière aan Beau van Erven Dorens. Bij zijn kennismaking met zijn nieuwe klas moest Bing tijdens het vak drama over zichzelf vertellen, iets dat waar was en iets dat niet waar was. “En toen heeft hij gezegd: ‘Ik heb twee katten en vier moeders.’ Maar hij telt er vijf, want hij telt dan de nieuwe aanwas mee. En die docent zei: ‘Dat is zo specifiek vier moeders.’ Dus daar trapte ze in. ‘En het is vijf.'”

Trots

Claudia voelde zich trots toen ze het hoorde, omdat ze al tijdens haar zwangerschap nadacht over hoe ze aan haar zoon zou moeten uitleggen dat hij twee moeders heeft. “En toen gingen we scheiden en moet ‘ie straks zeggen dat ‘ie vier moeders heeft. En hij zegt gewoon: ‘Nee, vijf. En helemaal cool.’ Dat is heel fijn.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP