Wat Gebeurt Er Met Jou Als Je Sjans Hebt Op Een Terras Met Een Voorbijganger Op De Fiets 2021 02 16t094556.907

Carice van Houten reageert na commentaar op gebit en gezicht

Afgelopen maandag was Carice van Houten te gast bij Eva Jinek. Veel kijkers raakten niet uitgepraat over haar uiterlijke verschijning.

Zo zou de actrice iets aan haar gebit en gezicht hebben laten doen.

Jinek

Tijdens haar bezoek aan Jinek sprak Carice over de nieuwe serie Red Light die ze samen met haar beste vriendin en actrice Halina Reijn maakte. Toch was het vooral haar uiterlijk dat het onderwerp van gesprek vormde.

Reactie

Nu heeft de actrice op Twitter gereageerd. “Haha is dit het gezicht van iemand die ‘verbouwd’ is?”, schrijft ze bij een foto waar ze een gekke bek trekt. “Kijk maar naar de serie dan kun je het misschien allemaal ‘beoordelen’. Fijne dag!”

De tweet is inmiddels al meer dan 400 keer geliked en meer dan 50 mensen lieten een reactie achter. “Ik vind je nuchterheid en humor echt te gek. Wat een vreselijke mensen die achter hun computertje zich hier druk om maken. De reden waarom je daar zat is véél toffer”, aldus een Twitteraar. Iemand anders: “Als iedereen zich nou eens lekker met zichzelf bemoeit. Eenieder moet zelf weten wat hij of zij doet, zolang men er geen andere mee kwetst.”

Bron: Twitter
Foto: RTL