britt dekker

Britt Dekker at tijdlang bijna niets om gewicht te verliezen

Om af te vallen heeft Britt Dekker een tijdlang bijna niets gegeten. De presentatrice leefde op ‘een appel en een wortel’ per dag. Dat vertelt ze in gesprek met ‘&C’.

Bolletjes

Britt vertelt dat ze aan het begin van haar tv-carrière in instantie wat gezonder wilde gaan eten. Ze at naar eigen zeggen elke ochtend ‘zes witte bolletjes met schuddebuiken-hagelslag’, waardoor ze zich niet goed voelde. “Na m’n vijfentwintigste werd ik daar echt slomer van”, vertelt ze.

Doorslaan

Het lukte haar om gezonder te gaan eten, maar toen sociale media een grotere rol ging spelen in haar leven begon ze erin door te slaan. “Dan zag ik alle Anna Nooshins en zo en dacht ik: zo, die zien er goed uit. Toen sloeg ik een beetje door met eten. Op een gegeven moment at ik echt nog maar een appel en een wortel op een dag. Dat werd een soort uitdaging.”

Het was haar omgeving die haar uiteindelijk op haar ongezonde eetpatroon wees. “Als je graatmager wordt en je maakt YouTube-filmpjes voor jonge kids, dat kan niet”, aldus Britt “Dan zeiden ze: Kijk even naar deze video en foto. En toen dacht ik: ja, ze hebben gelijk.” Hierop is de presentatrice weer gezonder gaan eten. “Ik ben niet compleet doorgeslagen.”

Bron: &C, AD
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.