De Verraders

Fans van De Verraders opgelet: de Britse variant is te zien op Videoland

Fans van ‘De Verraders’ kunnen vast niet wachten op het nieuwe seizoen dat bijna van start gaat. En extra goed nieuws: de Britse versie van het programma, ‘The Traitors’ is te zien op Videoland. 

Vanaf woensdag 22 februari is de serie te bekijken op de streamingdienst. 

De Verraders UK

In de Nederlandse versie van ‘De Verraders’ zijn we natuurlijk gewend dat bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Maar de Britse variant wordt met 22 onbekende deelnemers gespeeld. Ook in The Traitors moeten kandidaten samenwerken om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. En dat bedrag kan flink oplopen: tot wel 120.000 pond. 

Traitor

Natuurlijk is het niet makkelijk om geld te verdienen, want er blijft altijd één belangrijke vraag rondspoken in de hoofden van de kandidaten: wie is te vertrouwen en wie probeert het spel te saboteren als Traitor (verrader)?

Afvallers

Tijdens iedere afleveringen vallen er mensen af. Zij worden weggestemd tijdens de rondetafel omdat andere kandidaten vermoeden dat zij een ‘verrader’ zijn. Ook kunnen ze worden ‘vermoord’ door de Verraders. Is er in de finale nog een Verrader over? Dan zal hij of zij het geld uit de pot winnen. De Getrouwen gaan dan zonder geld naar huis.

De Britse variant van ‘De Verraders’ wordt gepresenteerd door Claudia Winkleman. Zij presenteert onder andere ook het BBC-programma Strictly Come Dancing.

Bron: Televizier
Foto: Jasper Suyk

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.