Bridgerton

Bridgerton gezien? Dan vind je déze series ook leuk

Ben je al helemaal door de populaire serie Bridgerton heen? Dan ben je vast op zoek naar een vergelijkbare verslaving. Wij helpen je een handje.

Wist je trouwens dat er misschien nóg 8 seizoenen van Bridgerton verschijnen?

Downton Abbey

Deze Britse serie verscheen in 2010 en heeft zes seizoenen. Je kunt lekker bingen dus. Ook Downton Abbey draait om de high society, en dan vooral de familie Crawley. In 2019 verscheen de gelijknamige film.

Gossip Girl

Met Lady Whistledown als verteller heeft Bridgerton natuurlijk wel iets weg van Gossip Girl. In deze serie volg je een paar rijke tieners in de Upper East Side in New York. Helaas is Gossip Girl sinds kort niet meer op Netflix te zien.

Reign

Een combi tussen Gossip Girl en Game of Thrones. Reign speelt zich af in 1557 in Frankrijk en vertelt het verhaal van Mary, de koningin van Schotland. Te zien op Netflix.

The Crown

Een van de meest besproken series van het afgelopen jaar. Als je geïnteresseerd bent in het Engelse koningshuis móet je The Crown gezien hebben. Het vierde seizoen – met prinses Diana – staat sinds kort op Netflix.

Dickinson

Dit verhaal speelt zich af in de 19e eeuw en gaat over de rebelse jonge dichteres Emily Dickinson. De serie is te zien op Apple TV+.

Lees ook: Virgin River gekeken? Dan vind je déze series ook leuk

Foto: Liam Daniel/Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen