Hoera! Boerin Agnes is bevallen van een dochtertje

Boerin Agnes, bekend van het achtste seizoen Boer Zoekt Vrouw, is bevallen van een dochtertje. Dat maakt KRO-NCRV vandaag bekend.

Boerin Agnes, bekend van het achtste seizoen Boer Zoekt Vrouw, is bevallen van een dochtertje. Dat maakt KRO-NCRV vandaag bekend.

Bevallen van een dochter

Afgelopen november interviewden we Agnes over haar boerderij. Ze was toen 26 weken zwanger. Op zondag 27 januari is ze bevallen van dochtertje Maaike. “Ze heeft na 42 weken in mijn buik, haar eigen moment gekozen. We wisten niet of we een zoontje of een dochtertje zouden krijgen, des te leuker is het moment van geboorte”, zegt ze tegen KRO-NCRV. De boerin is naast het moederschap zo druk met de boerderij dat het even duurde voor ze dit geweldige nieuws openbaar maakte. Agnes en haar man hadden al twee kinderen: Lieke en Geert.

Zware tijd voor boerin Agnes

In het interview van vorig jaar vertelde boerin Agnes dat ze een heftig jaar achter de rug had. Door een koeienstop van de overheid kregen Agnes en haar man Albert het financieel zo zwaar, dat ze op het punt stonden hun boerderij te verkopen. “Dat ik zwanger heb mogen worden in dit stressjaar, is een lichtpuntje in de duisternis. Mensen vragen me weleens: waarom word je in zulke moeilijke tijden zwanger? Maar ik ga mijn leven niet in de wachtstand zetten. Stel dat de boerderij er straks niet meer is… dan zou ik dus ook geen kinderen hebben, omdat ik wachtte op betere tijden? Ik ben met Albert omdat ik me geen leven meer zonder hem kan voorstellen. Onze kinderen zijn de kroon op onze relatie”, vertelde ze toen. Het hele interview met Agnes lees je hier.

Agnes deelt een prachtige foto met haar kleine spruit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen