Canva1 63

Blij babynieuws door ‘De Kraantjes’: Linda zwanger van negende kind

Leuk nieuws voor de familie Kraan, bekend van het tv-programma ‘Een huis vol’: moeder Linda is zwanger van haar negende kindje.

Dat maakt de familie via Instagram bekend.

‘Trots, blij en dankbaar’

Linda laat weten inmiddels ruim tien weken zwanger te zijn van haar negende. “Wat zijn we ongelooflijk trots, blij maar vooral ook héél dankbaar dat we half december weer een klein Kraantje mogen verwelkomen”, schrijft de familie.

Moederdag

Afgelopen moederdag lieten Ivan en Linda het nieuws aan hun kinderen weten: Marlynn (20), Quinten (17), Sam (16), Stan (12), Julia (9), Anne (4), Olav (3), en Sara (1). “Ze vinden het allemaal ontzettend leuk”, zo laat Linda weten op Instagram. “De oudste kinderen vonden het al een beetje raar dat ik geen wijn en koffie meer drink, ’s middags op de bank lig en ’s avonds om 22:00 alweer naar bed ga. Want ik ben behoorlijk misselijk en moe. De kleintjes hebben dit allemaal niet zo in de gaten maar snappen al heel goed dat er weer een klein broertje of zusje bij komt.”

Volgen

Hoewel de familie Kraan komend seizoen niet te zien zal zijn in het tv-programma, wil Linda haar volgers online op de hoogte houden. “We zullen jullie hier op de hoogte houden van de zwangerschap en natuurlijk alles wat we als gezin meemaken. En voor wie nog meer wil zien, volg ons dan op YouTube. Daar komt binnenkort de vlog online waar jullie kunnen zien hoe de kinderen reageerden op dit grote nieuws.”

Bron: Instagram
Foto: Instagram