best-gelezen-boek-van-het-jaar

Dít is (opnieuw) het best gelezen boek van het jaar

Op zoek naar fijn leesvoer? ‘De Zeven Zussen’ van de Ierse schrijfster Lucinda Riley rolde in 2019 233.000 keer over de toonbank in Nederland en is het best gelezen boek van het jaar. Dat meldt de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). Geadopteerd De zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar…

Op zoek naar fijn leesvoer? ‘De Zeven Zussen’ van de Ierse schrijfster Lucinda Riley rolde in 2019 233.000 keer over de toonbank in Nederland en is het best gelezen boek van het jaar. Dat meldt de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB).

Geadopteerd

De zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar jezelf draait om Maia en haar zussen. Zij werden als baby geadopteerd door Pa Salt en krijgen na de plotselinge dood van hun vader allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Het brengt Maia naar Rio de Janeiro en voert haar tachtig jaar terug in de tijd. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

De zeven zussen
Lucinda Riley

€12,99    

Plek twee en drie

Op de tweede plaats van de lijst met best verkochte boeken staat Ilja Leonard Pfeijffer met Grand Hotel Europa (145.000 keer verkocht). De meeste mensen deugen van Rutger Bregman staat op plek drie, met 140.000 verkochte exemplaren.

Lees ook: 5x de fijnste boeken om voor te lezen volgens Anouk