Astrid Harmjan B&b Vol Liefde

B&B Vol Liefde-fans opgelet: er komt een hoe is het nu met?-aflevering

Goed nieuws voor fans van B&B Vol Liefde: niet alleen komt het nieuwe seizoen steeds dichterbij, er komt ook een hoe is het nu met?- aflevering. Hierin gaat presentator Art Rooijakkers langs bij oud-deelnemers uit het eerste én tweede seizoen.  Hoe is het nu met? Eerlijk is eerlijk: we zijn allemaal wel benieuwd hoe het…

Goed nieuws voor fans van B&B Vol Liefde: niet alleen komt het nieuwe seizoen steeds dichterbij, er komt ook een hoe is het nu met?- aflevering. Hierin gaat presentator Art Rooijakkers langs bij oud-deelnemers uit het eerste én tweede seizoen. 

Hoe is het nu met?

Eerlijk is eerlijk: we zijn allemaal wel benieuwd hoe het gaat met de oud-kandidaten. Gelukkig zien we hier en daar op social media wel wat voorbij komen, maar een ‘hoe is het nu met?-aflevering’ is voor fans toch wel een cadeautje.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Ted tóch niet gelukkig in de liefde 

Kandidaten

Bij welke oud-kandidaten Art allemaal langsgaat, is nog niet bekend. B&B: Hoe is het nu met? is op 7 juli te zien bij RTL 4. Niet lang daarna, op 10 juli, gaat het nieuwe seizoen van start, eveneens bij RTL 4.

Bron: RTL Boulevard
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.