Debbie B&b Vol Liefde

B&B Vol Liefde-Debbie vertelt over de strenge regels achter de schermen

Inmiddels kijken we weer met smart uit naar het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Debbie uit het vorige seizoen blikt terug op haar liefdesavontuur en vertelt in de ‘Over de Liefde’ dat het haar niet altijd makkelijk werd gemaakt door de makers van het programma. 

Twaalf uur per dag filmen

Debbie is sinds B&B Vol Liefde ontzettend gelukkig met Paul. Maar de programmamakers maakten het lastig om hem en de andere mannen goed te leren kennen. Zij wilden namelijk overal bij zijn, waardoor een ‘intiem’ momentje met elkaar er niet echt in zat.  “Eigenlijk komt het erop neer dat ze drie weken lang twaalf uur per dag filmen. En ze hebben twee keer een dag vrij.”

Hotel

Maar op die vrije dagen is er ook geen kans om de mannen beter te leren kennen. De crew neemt ze namelijk mee naar een hotel. “Die mogen niet blijven”, legt Debbie uit. Dan gaan ze weg en dan komen ze weer met de ploeg samen terug. Om te voorkomen dat er van alles gebeurt als de ploeg er niet bij is.”

Niet gewaardeerd

In de praktijk zou het volgens Debbie wel kunnen om buiten de camera’s met elkaar te praten. “Maar dat zal niet gewaardeerd worden door de makers. En al helemaal niet als het essentiële gesprekken zijn. Ik denk dat het de nachtmerrie van de makers is als je iemand naar huis stuurt, als zij er niet zijn. Dat is niet de bedoeling. (…) Je houdt je toch aan de afspraken als je aan zoiets meedoet.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.