marlijn weerdenburg

Babynieuws: Marlijn Weerdenburg bevallen van tweede kindje

Geweldig nieuws voor Marlijn Weerdenburg en haar partner: ze zijn op 23 april ouders geworden van hun tweede kindje. Dat maakt ze bekend op Instagram.

Tweede kindje

Het jongetje heet Sammie Johan Willempje Broers. Marlijn en haar partner hebben al een zoontje: Teun. “Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie”, schrijft ze bij een foto op Instagram. Twee weken geleden overleed de moeder van Marlijn na een kort en plotseling ziektebed. “Dubbel zo moeilijk te bevatten, zo aan het einde van mijn zwangerschap”, schreef ze toen. “We kunnen het zelf nog maar amper geloven dat ze er echt niet meer is.”

Liedje voor Sammie

Speciaal voor – de toen nog ongeboren – Sammie heeft Marlijn in maart een nummer opgenomen: Sammie. “Daarna stortte mijn wereld in en verloor ik mijn moeder. Hoe vervreemdend om een liedje als dit, uit te brengen. Van toen alles nog normaal was. En toch doe ik het”, schrijft ze. “Mijn moeder had het zo gewild. Ze was mijn grootste fan en zou willen dat ik mijn zoon zou eren. Dus bij deze mijn single: Sammie. Over het grote wachten met een baby’tje in je buik.”

Foto: ANP