Astrid B&b Vol Liefde

Astrid confronteert Harmjan na verklikken intiem moment in B&B Vol liefde

Het is voor het eerst hommeles tussen Astrid en haar logé Harmjan in het Oostenrijkse St. Michael im Lungau. Harmjan heeft zijn mond voorbij gepraat over een intiem moment.

Spanning bij Astrid in B&B Vol liefde

Er is even geen sprake van de gemütliche sfeer in de b&b van Astrid. Harmjan heeft Ruud verteld dat er is ‘gezoend’, maar daar lijkt Astrid (en de kijkers evenmin) niet van op de hoogte te zijn.

“Ik heb waardeloos geslapen, want er zijn dingen gebeurd die oneerlijk zijn. Als ik ergens niet tegen kan is het oneerlijkheid”, vertelt Astrid voor de camera’s. Volgens haar is er niet gezoend zoals Harmjan beweert. “Dit is geen spelletje”, vervolgt ze. Astrid legt uit dat er een goed gesprek geweest, waarna Harmjan haar een knuffel en een klein kusje gaf.

Lees ook: 4 redenen waarom samen naar B&B Vol Liefde kijken je relatie sterker maakt

Grens overschreden

“Daar is duidelijk voor mij een grens overschreden door iets mooier en groter te maken. Schei toch uit.” Astrid is duidelijk over haar toeren. Ze neemt haar logé apart om hem te vertellen hoe zij het intieme moment ervaren heeft. Harmjan lijkt spijt te hebben van zijn actie en noemt het ‘superstom’ dat hij het verhaal heeft aangedikt. “Is dat geweest om Ruud af te schrikken? Ik heb geen idee. Het vloog eruit.” Voor Astrid gaat de deur wat betreft Harmjan weer dicht. Ze vertelt dat ze niet weet of hij de schade die hij hiermee aanricht kan herstellen.

Hoe het verder gaat, zie je de volgende keer in B&B Vol liefde. Het programma wordt op werkdagen om 20.30 uur op RTL 4 of kijk de afleveringen alvast vooruit bij Videoland.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.