Anouk

Anouk is na lange tijd weer herenigd met haar gezin

Goed nieuws: zangeres Anouk is na maanden van zelfisolatie weer herenigd met haar gezin. Dat bevestigt haar manager aan Shownieuws.

Astma

De zangeres is volledig gevaccineerd en woont daarom weer bij haar gezin. Anouk woonde lange tijd alleen, omdat ze een ernstige vorm van astma heeft. De kans op heftige coronaklachten is daarom extra groot. Vorig jaar kwam de zangeres nog vast te zitten in Marokko. Ook was ze als coach in The Voice niet in de studio, maar te zien op een scherm.

In quarantaine

Vlak na haar terugkeer uit Marokko besloot Anouk weer in quarantaine te gaan. “Ondanks dat ze het thuis moeilijk vinden dat ik er niet ben, kunnen ze nu wel vrijuit hun eigen ding doen, sporten en afspreken met vrienden. Gelukkig woon ik niet ver weg en kan ik zo op de fiets of in de auto stappen om, weliswaar zonder ze te kunnen knuffelen ze in de buitenlucht wel te kunnen zien”, vertelde ze toen. Inmiddels is dat verleden tijd en kan Anouk haar zes kinderen en verloofde weer knuffelen, zo vertelt haar manager aan Shownieuws.

Twee dagen geleden plaatste zangeres Shirma Rouse op Instagram nog een vrolijk kiekje met Anouk.

Foto: ANP