Simon en Annemarie Keizer

Annemarie Keizer deelt liefdevolle foto van Simon: ‘Trots op deze man’

Simon Keizer vertelde onlangs in ‘#METZNALLEN De Podcast’ van Gwen van Poorten dat hij professionele hulp heeft gezocht toen hij merkte dat hij geen geluk voelde bij de omgang met zijn dochter Kiki. Zijn vrouw Annemarie reageert nu op deze onthulling.

‘Trots op deze man’, schrijft ze bij een foto van Simon en hun dochtertje. Gevolgd door de hashtag #hetleveniseenzoektocht.

https://www.instagram.com/p/CLH2SxQrhoX/

Moeilijke jeugd

Aan het begin van de podcast confronteerde Gwen Simon met zijn moeilijke jeugd. Zo verloor hij zijn vader op zijn zestiende en was in datzelfde jaar aanwezig bij de brand in café ’t Hemeltje. Toen ze vroeg of deze gebeurtenissen hem hebben gevormd, was de zanger duidelijk: “Tot in mijn diepste wezen. Beide gebeurtenissen. En daar ben ik pas recent achtergekomen.”

Kiki

Simon vertelde bij een coach terecht te zijn gekomen en nu in therapie te zijn. “Eigenlijk ging ik er naartoe vanwege andere zaken, namelijk het feit dat ik heel veel geluk zag bij Annemarie als ze met Kiki bezig was, en dat wat ik zag, voelde ík niet. Ik dacht: hier klopt iets niet. Ik zie iemand intens stralen en gelukkig zijn, en ik begrijp dat, maar ik voel dit niet als ik met mijn dochter dezelfde leuke dingen doe.”