André Hazes En Monique

André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar: ‘Het leek goed te gaan’

André Hazes en Monique Westenberg hebben definitief een punt achter hun relatie gezet. Dat laat het management weten in een verklaring aan Privé.

Eerder berichtte weekblad Story al over een vermeende relatiebreuk.

‘Het leek goed te gaan’

“Het leek allemaal goed te gaan”, zo laat het management weten. “André voelde zich helemaal honderd procent fit. Door de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp. Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan.”

Ook het management van Vriendin columniste Monique heeft het nieuws bevestigd. Deze laat weten dat André ervoor heeft gekozen bij het gezin weg te gaan.

Verloving

André en Monique hadden sinds 2014 een relatie en kregen samen een zoon, André. Eind 2020 maakte het koppel bekend te zullen trouwen.

We wensen het koppel veel sterkte.

Bron: Show.nl, Privé
Foto: ANP