Saul En Amy Rose Van Winter Vol Liefde

Amy Rose zat tijdens eerste trimester tegen depressie aan: ‘Liefdesbubbel kapot geprikt’

De liefde tussen Amy Rose en Saul uit ‘Winter Vol Liefde’ werd tot hun grote blijdschap bezegeld met een zwangerschap. Helaas verliep het eerste trimester niet zoals gehoopt. Een juicekanaal lekte na drie weken de zwangerschap uit, waardoor het stel niet goed kon genieten van de eerste periode. 

Amy Rose vertelt over haar zwangerschap bij Kek Mama.

Juicekanaal

Momenteel gaat het goed met Amy Rose. Ze is nu 32 weken zwanger. “Het is bizar hoe snel de weken voorbij zijn gevlogen; ineens zit ik al bij de laatste loodjes.” Toch waren de eerste weken van de zwangerschap lastig. Een juicekanaal ontdekte dat ze zwanger was. “Op Instagram was ik een paar babywinkels gaan volgen en zo legde een juicekanaal de link. Ik wist niet eens dat je dat kon zien”, vertelt ze.

Liefdesbubbel kapot geprikt

Het stel had het nieuws op dat moment nog niet eens met hun familie gedeeld. “Opeens stond overal dat we een kindje kregen, terwijl ik het mijn schoonvader en broertje nog niet eens had verteld.” De zwangerschap was nog zo pril dat Amy Rose en Saul nog geen echo hadden gehad en niet wisten of het hartje klopte. “We wilden genieten van onze eigen liefdesbubbel, maar die werd kapot geprikt.”

Lees ook: Amy Rose en Saul vieren bijzondere mijlpaal

Depressie

Amy Rose kan nu goed praten over de gebeurtenis, maar ze vertelt dat ze tegen een depressie aan zat. “Ik ben vroeger gepest en dat kwam allemaal weer boven, ook door die nare reacties.” Gelukkig ving haar omgeving haar goed op en kan ze nu weer genieten van de zwangerschap. “Maar het begin was lastig en heeft wel een stempel gedrukt op het eerste trimester.”

Samen uit

De aanstaande moeder vertelt dat ze haar kind graag zou willen opvoeden zoals haar moeder dat ook deed. “Ik heb zoveel bewondering voor haar en hoe positief en krachtig ze in het leven staat.” Ze hoopt dat ze net zo’n goede band krijgt met haar dochter. “Ik ben pas 21, dus we kunnen lekker samen uit als ze 16 is. Daar kijk ik nu al naar uit.”

Naam

Amy Rose en Saul zijn nog bezig met de naam van hun kleine. Momenteel hebben ze een Joods-Italiaanse naam op het oog, omdat Sauls familie van Joodse afkomst is én omdat ze ervan dromen ooit naar Italië te verhuizen. “Maar goed, als we in de komende twee maanden een nóg mooiere voorbij zien komen, dan kan dat.”

Bron: Kek Mama
Foto: Instagram @amyrosedebruijn

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.