Airen Mylene en Taeke Taekema

Leuk nieuws: Airen Mylene en Taeke Taekema gaan trouwen

Het weekend kon niet meer stuk voor Shownieuws-presentatrice Airen Mylene. Haar grote liefde Taeke Taekema heeft haar zaterdag ten huwelijk gevraagd. 

Op Instagram schrijft Taeke onder een foto waarop we Airen met de ring zien: “Zaterdag, op mijn verjaardag, mijn grote liefde gevraagd of ze met me wil trouwen. Gelukkig zei ze ja!!”

Lees ook: Hoe de vonk tussen Airen Mylene en Taeke Taekema oversloeg

‘Ik heb het een beetje verprutst voor hem’

Bij Radio 538 vertelt Airen over het bijzondere moment. “We gingen naar een hotel en ik vond hem best wel zenuwachtig. Toen is hij in de hotelkamer op één knie gegaan.” Een romantisch moment natuurlijk, al ging het niet helemaal goed. “Ik vond het onverwachts, maar ik heb het ook een beetje verprutst voor hem”, vertelt Airen, waarop ze met haar kersverse verloofde gaan bellen. “We stonden op de metro te wachten om naar het hotel te gaan en toen grapte Airen: ‘ga je mij nou hier ten huwelijk vragen?’”, vertelt Taeke. “Uiteindelijk kwamen we aan in de hotelkamer en toen heb ik het vrij snel aan haar gevraagd.”

Wie is de Mol?

Airen en Taeke leerden elkaar in 2015 kennen tijdens hun deelname aan ‘Wie is de Mol?’ In maart 2018 verwelkomden ze zoontje Bodhi. Twee jaar geleden werden ze opnieuw ouders van een zoontje: Foss Fedde Glen Taekema. 

Bron: Radio 538, Instagram
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.