4 artikelen om op te loeren op Cyber Monday

Maandag 29 november is het weer Cyber Monday. Dit verlengstuk van Black Friday, dat op de vrijdag ervoor valt, betekent uitverkoop op webshops en dat is een mooi moment om iets voor jezelf te kopen dat je eigenlijk te duur vindt.

Waar verwen jij jezelf dit jaar meen? We doen een aantal suggesties voor artikelen om op te loeren op Cyber Monday.

Smartwatch

Smartwatches en activity trackers zie je steeds vaker om de pols van mensen in plaats van een normaal horloge. Nog niet iedereen heeft echter al geïnvesteerd in zo’n handige gadget die je sportieve activiteiten kan vastleggen, je hartslag monitort en je notificaties van je smartphone laat zien. Wil jij er eigenlijk ook graag een, zoals bijvoorbeeld de prijzige Apple Watch of een Fitbit? Dan is Cyber Monday hopelijk het moment waarop je voor een gunstige prijs kunt toeslaan.

Nieuwe smartphone

Een nieuw telefoonabonnement is niet de enige manier en zeker ook niet de goedkoopste manier om aan een nieuwe smartphone te komen. Wanneer je een (goedkoop) sim only abonnement neemt, heb je de ruimte om je toestel ‘los’ aan te schaffen. Dat betekent weliswaar dat je hem in één keer moet betalen, maar het betekent óók dat je hem doorgaans voor een betere prijs kunt krijgen. Dat financiële voordeel kan op Cyber Monday nóg groter zijn als de smartphone die jij op het oog hebt misschien wel tijdelijk afgeprijsd wordt.

Bluetooth oordopjes

Je ziet steeds meer mensen met bluetooth oordopjes in plaats van het ouderwetse soort met een draad eraan. Afgezien van het feit dat je ze moet opladen, zijn bluetooth oordopjes praktischer omdat ze geen draad hebben die in de knoop raakt of waar je overal mee achter blijft hangen. Maar ze zijn natuurlijk wel een stuk duurder. Maar misschien valt dat op Cyber Monday mee en is dat het moment waarop je moet toeslaan om voor een acceptabelere prijs aan bluetooth oordopjes te komen.

4K televisie

De kwaliteit van beelden die we kunnen schieten en aangeboden worden voor op de televisie wordt steeds beter omdat de resolutie steeds hoger wordt. Inmiddels begint een 4K resolutie aardig ingeburgerd te raken. Daar heb je echter weinig aan als jouw televisie al een aantal jaartjes oud is en niet verder komt dan Full HD. Daarom is Cyber Monday hét moment om voor een mooie prijs die 4K-televisie te kopen.
Je wordt er natuurlijk vreselijk hebberig van, al die mooie aanbiedingen. Misschien moet je jezelf een beetje inhouden, maar je mag jezelf eens in de zoveel tijd natuurlijk ook wel iets moois gunnen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met www.blackfridaynederland.nl