vrouwen deze namen moeder 2024

Vrouwen met deze namen worden misschien zwanger in 2024

Als je ervan droomt om een gezin te stichten of om je gezin uit te breiden, staat dat misschien wel voor 2024 in de sterren geschreven als je één van de volgende namen hebt.

Zwanger worden in 2024

Zwanger zijn blijft iets magisch. Bovenal is het niet een vanzelfsprekendheid. Zeker niet omdat er zo veel vrouwen zijn met een kinderwens die nog onvervuld is. Wie weet wordt 2024 jouw jaar als je graag een kindje wil en word jij dat jaar moeder.

Gemiddeld zijn vrouwen dertig jaar als ze moeder worden. Dan is de kans groot dat ze 29 jaar zijn als ze een positieve zwangerschapstest in hun hand houden. Bij een tweede kindje zijn vrouwen gemiddeld 32 jaar, en zijn ze misschien nog 31 jaar als ze zwanger raken.

Lees ook: Eline werd opnieuw zwanger na het verlies van haar kindje

Namen

De volgende namen komen veel voor in 1995 en 1993.

 1. Laura
 2. Lisa
 3. Anne
 4. Sanne
 5. Iris
 6. Michelle
 7. Maria
 8. Tessa
 9. Melissa
 10. Anna
 11. Kelly
 12. Johanna
 13. Anna
 14. Kim
 15. Chantal

Vriendin’s favoriet

De eerste 1001 dagen, gerekend vanaf de conceptie (!) zijn bepalend voor een mensenleven. Dit zwangerschapshandboek, van de makers van de bestseller Oei, ik groei!, bundelt alle kennis die er is over zwangerschap zodat je goed geïnformeerd je eigen keuzes kunt maken en optimaal van je zwangerschap kunt genieten. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Jongensenmeisjesnamen
Foto: Getty Images