Ontwerp Zonder Titel (5)

7 signalen die erop wijzen dat je partner de ware is

Denk je dat je jouw ware liefde hebt gevonden? Wat fijn. Déze 7 signalen zouden hier namelijk op kunnen wijzen.

1. Over de toekomst praten

Als je met je ware liefde over de toekomst praat, ervaar je totaal geen druk. Het voelt niet ongemakkelijk of zorgt voor buikpijn. Nee, jij hebt net zoveel zin als hem of haar om samen aan jullie toekomst te werken.

2. Waarden komen overeen

Jullie hoeven geen kopieën van elkaar te zijn, maar het is wel belangrijk dat jullie dezelfde waarden delen. Denk bijvoorbeeld aan eerlijkheid of het belang van familie. Als deze waarden botsen, dan kan dit voor wat strubbelingen/meningsverschillen zorgen.

3. Eerlijke communicatie

Het is belangrijk dat jullie eerlijk en open met elkaar kunnen communiceren. Je voelt je niet bezwaard of voelt ook maar enige schaamte als jij verhalen vertelt. Je hebt het gevoel dat de ander je begrijpt en niet zal oordelen. Andersom is dat natuurlijk ook zo.

4. Ruzies zijn respectvol

Jullie zijn zeker niet perfect en er wordt ook wel eens ruzie gemaakt. Belangrijk is dat jullie elkaar ook tijdens ruzies respecteren. Na een ruzie bespreken jullie wat er anders had gekund en hoe jullie dit in de toekomst kunnen veranderen.

Lees ook: Waarom je niet áltijd eerlijk hoeft te zijn in een relatie

5. Jullie vertrouwen elkaar

Iedereen heeft wel eens een relatie gehad waarbij er weinig vertrouwen was. Je kreeg al buikpijn als de ander zei dat hij of zij een avondje de stad in ging voor een drankje met vrienden. Bij je huidige partner is dit niet het geval. Jullie kunnen zonder problemen jullie eigen ding doen.

6. Jullie steunen elkaar

Zit jij even niet zo lekker in je vel of twijfel je over bepaalde keuzes in je leven? Je partner zal er altijd voor je zijn en een luisterend oor bieden. Hij of zij laat jou je eigen keuzes maken, maar voorziet je wel van advies.

7. Je krijgt nog altijd wel eens die kriebel in je buik

Misschien zijn jullie al 6 jaar samen, maar er zijn nog altijd momenten waarbij je die fijne, verliefde kriebels in je buik voelt. Verliefdheid gaat vaak over in houden van, maar die kriebel voelt toch nog wel heel erg fijn zo nu en dan.

Vriendin’s favoriet

Waarom is verliefdheid behalve mooi toch vooral ook vreselijk?Hoe komt het dat gevoelens van lust zo eenzaam maken? Waarom kun je in een relatie door grenzeloos obsessieve jaloezie verteerd worden? Hoe komt iemand zover dat hij zijn geliefde vermoordt terwijl hij wel van hem houdt? Kortom, waarom doet iets moois als liefde zoveel pijn? In Lang leve de liefde kun je er alles over lezen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Laurie: ‘Ik ben verliefd op de zoon van mijn man’

Foto: GettyImages
Bron: Theeverygirl.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.