Placeholder

Win kaartjes voor de Zomer-Fair

De zomer opsnuiven doe je van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni in Ahoy Rotterdam tijdens de eerste Zomer-Fair.

De zomer opsnuiven doe je van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni in Ahoy Rotterdam tijdens de eerste Zomer-Fair.

Als de zomer zich niet wil laten zien, dan zoek je de zon gewoon op. En daar hoef je helemaal niet zo ver voor te reizen. Breng met het hele gezin een bezoekje aan Ahoy Rotterdam om daar samen warm zand onder je voeten te voelen. Er een kasteel mee bouwen of er lekker in volleyballen kan natuurlijk ook.

Op de Zomer-Fair vind je alles op het gebied van trends en de zomer. Je kan deelnemen aan diverse workshops, meedoen aan een fotoshoot, een modeshow bijwonen en slenteren langs allerlei leuke kraampjes van onder andere Rituals, Lucardi, Spido en Sportcity. Natuurlijk is er ook voor muziek gezorgd. Verschillende artiesten zullen hun nummers te gehore brengen, onder andere Dries Roelvink.

Zou jij wel naar de Zomer-Fair willen? Vriendin mag 2 x 2 kaarten weggeven! Vul onderstaand formulier in om kans te maken.

Kijk voor het exacte programma en de openingstijden op www.zomer-fair.nl Hier kan je ook entreetickets bestellen als je niet een van de de gelukkige winnaars bent. Leuk om te weten: als je bij Zomeractie het woordje juni invult, krijg je het tweede kaartje gratis!

Update: Deze actie is gesloten. Elke week verschijnen er nieuwe acties online, dus houd de site in de gaten!