Vrouwen

Weekhoroscoop: voor dít sterrenbeeld wordt het een romantische week

De Tweelingen piekert over werk en de Kreeft wordt geconfronteerd door een vriendin. Wat staat er deze week voor jou in de sterren?

Volle maan in Stier: wat betekent dat voor jou?

Mogelijk voel je je wat onrustig deze week. Dat merk je vooral fysiek: slecht slapen of onrustige benen. Daarnaast brengt de volle maan ook verandering, bijvoorbeeld in je manier van denken. Probeer je er niet tegen te verzetten, maar ga met de stroom mee.

Schorpioen

23-10/22-11

Je vindt het moeilijk om je te uiten tegen je partner. Vooral als hij of zij ontwijkend reageert. Verder spreek en zie je niet veel mensen. Ook op je werk is het rustig. Je vindt het wel even prima zo. Meer tijd voor jezelf.

Boogschutter

23-11/21-12

Let goed op je gezondheid: werk niet te veel en houd je grenzen in de gaten. Ga wat vaker naar buiten om te hardlopen of lange wandelingen te maken. Bijvoorbeeld met een goede vriendin. Dat doet je zeker goed.

Steenbok

22-12/20-01

Klussen in huis die al een tijdje liggen, pak je nu (eindelijk) op. Een van je kinderen heeft problemen of lastig gedrag en je vindt het moeilijk om hiermee om te gaan. Op je werk word je door iemand geholpen.

Waterman

21-01/19-02

Je hebt plannen om te verhuizen of te verbouwen. Maar dat komt niet zo goed uit. Een vriend(in) of kennis uit het buitenland neemt deze week contact op. Altijd leuk om hem of haar weer te spreken.

Vissen

20-02/20-03

Een diepgaand gesprek verandert je kijk op het leven. Dat kan best even wennen zijn. De liefde voor je partner bloeit op: jullie hebben meer tijd en aandacht voor elkaar en dat doet je goed. Vaker doen dus.

Ram

21-03/20-04

Op financieel vlak verandert er iets. Je wilt er graag afspraken over maken met een bank of de belastingdienst. Helaas is dit nog niet mogelijk. Nog even geduld. Met je partner ga je een fijne week in.

Stier

21-04/20-05

Je voelt je onrustig en probeert dit met je partner te bespreken. Maar die zit met zijn hoofd ergens anders of snapt niet wat je bedoelt. Dit is blijkbaar niet het moment. Verder werk je lekker samen met je collega’s.

Tweelingen

21-05/21-06

Je piekert over je werk of je gezondheid en slaapt hierdoor slechter (of is het de volle maan?). Halverwege de week heb je zin om iets creatiefs te doen. Geef eraan toe, dat doet je ontwikkeling en zelfvertrouwen goed.

Kreeft

22-06/22-07

Een vriendin confronteert je ergens mee. Omdat het je raakt, vind je het lastig om erop te reageren. Thuis maak je het vaker gezellig met kaarsen, muziek en lekker eten. Even ontspannen en helemaal jezelf zijn.

Leeuw

23-07/23-08
Vakantieplannen gaan niet door of een reis wordt gecanceld. Natuurlijk baal je. Een vrouwelijk familielid zorgt voor onrust. Met je partner of gezin praat je erover, maar het is niet zo duidelijk waar de oplossing ligt.

Maagd

24-08/22-09

Je wilt graag een opleiding doen of een reis maken. Maar er zijn nogal wat praktische en emotionele bezwaren. Zoek het goed voor jezelf uit. Daarnaast krijg je een cadeau of geld. Mooi meegenomen!

Weegschaal

23-09/22-10

Je vindt het tijd voor een nieuwe outfit of een ander kapsel. Dat geeft je weer nieuwe energie. Je partner heeft problemen met een lening of erfenis. Daarnaast is hij minder actief, waardoor je meer alleen doet.

Lees ook: Mensen met déze sterrenbeelden zijn de liefste collega’s

Tekst: Natasja Kuipers Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen