hobby partner hobby's

Weekhoroscoop: de Maagd praat met haar partner over de toekomst

De Tweeling gaat deze week iets leuks doen met haar partner en de Leeuw heeft spanningen op het werk. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

De Tweeling gaat deze week iets leuks doen met haar partner en de Leeuw heeft spanningen op het werk. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Waterman

21-01/19-02

Veranderingen in huis kosten je geld. Om te voorkomen dat je te veel uitgeeft, zoek je op internet naar goedkopere alternatieven. Dat kost wat tijd, maar het scheelt wel in de portemonnee. Je hebt een leuk contact met je buurvrouw.

Vissen

20-02/20-03

Je bent hard aan het werk, terwijl je er het liefst even tussenuit gaat. Zorg dat je in je vrije tijd genoeg rust krijgt. Je hebt plotselinge inzichten over hoe je bepaalde dingen moet aanpakken. Luister hier naar!

Ram

21-03/20-04

Je hebt veel creatieve ideeën die op de raarste momenten omhoog komen. Schrijf het op, want je vergeet ze even snel als dat ze komen. Verder heb je veel afspraken. Vooral met vriendinnen. En is het niet weer tijd voor de kapper?

Stier

21-4/20-05

Op je werk en bij je familie voel je je als een vis in het water. Met een vriendin heb je gesprekken over bijzondere onderwerpen. Het zet je aan om de dingen anders te bekijken. Van sporten komt het even wat minder.

Tweelingen

21-05/21-06

Je vindt het lastig om op je werk met nieuwe ideeën of oplossingen te komen. Zet er geen druk op, dat werkt niet. Je vriendinnen hebben tijd om meer af te spreken. En dat komt je heel goed uit. Ook met je partner ga je geregeld iets leuks doen.

Lees ook: Vanaf déze leeftijd beginnen vrouwen op hun moeder te lijken

Kreeft

22-06/22-07

Je hebt bepaalde inzichten over jezelf opgedaan. Of zoekt nog naar antwoorden. Dat houdt je behoorlijk bezig. Je gebruikt astrologie of tarotkaarten om hierover meer helderheid te krijgen. Op je werk blijft het druk.

Leeuw

23-07/23-08

Op je werk heb je nog steeds te maken met spanningen. Gelukkig is dit een aflopende zaak. Het is verstandig om goed na te denken over het geven van je mening. Het kan verkeerd opgepakt of niet goed begrepen worden.

Maagd

24-08/22-09

Op je werk kun je helemaal jezelf zijn. Daar krijg je energie van. Thuis is het een komen en gaan van mensen. Daarom schrap je wat afspraken uit je agenda. Met je partner heb je gesprekken over de toekomst.

Weegschaal

23-09/22-10

Je hebt genoeg van het niks doen en gaat weer lekker sporten. Dat bevalt je goed. Een collega zegt iets onaardigs over een andere collega. Je weet niet zo goed hoe je hierop moet reageren. Aan het eind van de week ga je met je partner uit.

Schorpioen

23-10/22-11

Je focust je vooral op geld verdienen en je thuissituatie. Misschien wat monotoon, maar je hebt zo wel overzicht. Met je (ex-)partner maak je nieuwe afspraken over de kinderen. Dat is verrassend en werkt mogelijk beter.

Boogschutter

23-11/21-12

Je huis en/of thuissituatie vraagt je dagelijkse aandacht. Dat is niet erg, maar het slokt wel een groot deel van je tijd op. Gelukkig heb je hier genoeg energie voor. Wél heb je minder tijd voor bijvoorbeeld je vriendinnen.

Steenbok

22-12/20-01

Je hebt niet zo veel puf. Maar je wilt wel graag je vriendinnen zien. Jouw oplossing is om bij jou thuis af te spreken. Zo hoef je niet weg en heb je je energie meer in de hand. Verder heb je wat ideetjes voor je interieur.

Ook interessant: In déze nieuwe verhaallijn van GTST zullen veel vrouwen zich herkennen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.