Placeholder

Waarom af en toe een keertje McDonald’s gewoon lekker is

We weten allemaal dat (het meeste voedsel) van McDonald’s niet al te best is voor onze gezondheid, maar soms heb je er gewoon écht even zin in. Want… … die frietjes met die saus zijn samen gewoon ontzettend lekker. Thuis kun je ook friet bakken en dat specifieke sausje in huis halen, maar op één of…

We weten allemaal dat (het meeste voedsel) van McDonald’s niet al te best is voor onze gezondheid, maar soms heb je er gewoon écht even zin in. Want…

… die frietjes met die saus zijn samen gewoon ontzettend lekker. Thuis kun je ook friet bakken en dat specifieke sausje in huis halen, maar op één of andere manier smaakt het nooit zoals bij McDonald’s. Die dunne frietjes met dat speciale sausje: je moet er gewoon voor bij de grote M zijn.

… burgers. Tsja, die verschillende soorten burgers. Daar zijn niet heel veel woorden voor nodig. Klein, groot, dun belegd, dik belegd, met vlees, zonder vlees… De keuze is reuze. Er zijn momenten dat je gewoon even heel veel zin hebt in die McChicken, Big Mac of Big Tasty.

… Sundae. Dat romige ijs met dat caramelsausje eroverheen en eventueel nog wat nootjes bovenop gestrooid. Loopt het water je ook al in de mond?

… McKroket. Dat is me toch een uitvinding hè, die platte kroket. En nog goedkoop ook! Heerlijk voor tussendoor. En als eentje niet genoeg is, haal je gewoon nog een tweede. Als je er dan toch bent…

… McFlurry. Elke keer weer is het moeilijk om een keuze te maken. Want de smaak M&M’s is lekker, maar oreo ook. En wacht: Toblerone en die nieuwe Banaan-Toffee ook… En dan heb je de saus nog niet eens gekozen!

… het is een leuk uitje. Aan het einde van de avond nog even naar de Mac of halverwege de middag even wat lekkers halen om de honger te stillen. Of je nu binnen gaat zitten of gewoon even langs de McDrive rijdt: je moet één ding toegeven. Het is toch ook gewoon een leuk uitje?!