vriendinnen

Meld je nú aan voor de Vriendinnen Speeddate op 30 juni mét korting

Zoek jij nieuwe vriendinnen? Kom dan naar een ladiesnight speeddate avond die we samen met platform Vriendinnenonline.nl organiseren.

Na 5 supergezellige edities in 2019 pakken we de Vriendinnen Speeddates dit jaar weer op. Eindelijk weer face to face leuke mensen ontmoeten!

Speeddaten

Ben jij op zoek naar een gezellige vriendin of zoek je nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden? Kom dan een avondje speeddaten! Omdat het in het dagelijks leven niet altijd even makkelijk is om nieuwe contacten te leggen, hebben Vriendin en het platform Vriendinnenonline.nl de handen ineengeslagen. Het resultaat: de Speeddate voor Vriendinnen in Nederland. Je leert elkaar tijdens korte gesprekjes kennen.

Na afloop is er een gezellige borrel en kun je je, als je dat wilt, meteen aansluiten bij een van de WhatsAppgroepjes. Zo leer je op een relaxte manier misschien wel die leuke, nieuwe vriendinnen kennen. We gaan er in Utrecht weer een gezellige avond van maken!

De eerste edities – in Utrecht, Amsterdam en Den Bosch – waren een groot succes. Inmiddels hebben we meer dan 3000(!) aanvragen gehad om nog een speeddate te organiseren. Je kunt gewoon alleen komen, want wij koppelen je aan andere deelnemers.

Wanneer? Donderdag 30 juni 2022
Waar? Bunk Hotel Utrecht, Catharijnekade 9, 3511 RT Utrecht
Bij Bunk Hotel vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, kwalitatief hoogwaardige ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs in een historische ambiance. Meer info over locatie: bunkhotels.com/utrecht
Programma?
19.30 uur > Inloop + ontvangst
20.00 uur > Start speeddates
21.30 uur > Start borrel
22.30 uur > Einde programma

De Vriendinnen Speeddate is mede mogelijk gemaakt door Hilla Skincare

Dit Nederlandse beautymerk geeft je nét dat beetje meer. Je stelt zelf je dagcrème samen met de actieve ingrediënten die jij nodig hebt. Zo merk je écht verschil. Alle producten zijn vegan, natuurlijk en vrij van ‘nasties’. Ben je fan? Dan is er een herhaal service zodat je nooit meer zonder zit. Meer info: Hillaskincare/nl.

Aanmelden

Voor slechts € 24,95 heb je een gezellige avond inclusief hapjes, drankjes en een leuke goodiebag. Je kunt je hier aanmelden. Ben jij lid van onze nieuwsbrief of abonnee? Dan betaal je met de kortingscode die je via de nieuwsbrief ontvangt nog maar € 19,95.

Ben jij nog geen lid van onze nieuwsbrief? Meld je hier aan om je kortingscode te ontvangen.

Deze speeddate is een samenwerking van VriendinnenOnline en Vriendin en mede mogelijk gemaakt door Hilla Skincare.

Schermafbeelding 2022 05 19 Om 13.11.09

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.