Je kunt nu voor 1 dag trouwen met je beste vriendin in Amsterdam

Heb jij nog niet de ‘ware liefde’ gevonden, maar wél de beste vriendin ooit? Hoe leuk om jullie via een huwelijk aan elkaar te verbinden. Al is het maar voor één dag.

Heb jij nog niet de ‘ware liefde’ gevonden, maar wél de beste vriendin ooit? Hoe leuk om jullie via een huwelijk aan elkaar te verbinden. Al is het maar voor één dag.

Trouwwens

In de 9 Straatjes in Amsterdam is nu een trouwboetiek te vinden, genaamd ‘Wed and Walk’. Hier kan je naast het passen van jurken je trouwwens voor één dag in vervulling laten gaan. Met wie je in het huwelijksbootje wil stappen, maakt niet uit: van je beste vriendin en tot je kat. Alles is mogelijk.

Ceremonie

Hoe het werkt? Eerst kiezen jullie een trouwjurk uit en worden om de beurt geïnterviewd. Op deze manier kan er een speech voor jullie geschreven worden. Erna krijgen jullie de mogelijkheid om leuke muziek uit te zoeken waarna de ceremonie volgt. Deze duurt 45 tot 90 minuten, afhankelijk van het type dat je reserveert. Zo kan je gaan voor een gouden, zilveren of diamanten huwelijk.

Tijdens de ceremonie is een ceremoniemeester aanwezig die jullie begeleidt. Ook zullen er tijdens het ‘ja-woord’ en de kus een foto worden gemaakt ter herinnering. Aan het einde krijgen jullie beiden een officieel certificaat waar jullie onofficiële ‘huwelijk’ op vermeld staat. En dan door naar de stad voor jullie huwelijksreis. 😉

Bron: Girlscene, trouwenvoor1dag

Lees ook: mannen met déze namen doen waarschijnlijk een aanzoek in 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Annemieke van Dijk
  Wat een geweldig idee ❤️ Mijn lieve zus, Marjanne, heeft een lieve vriendin Wilma waar ze al jaren lief en leed mee deeld. Mijn zus is al 2x eerder getrouwd geweest, maar helaas zonder blijvend resultaat ? Wilma is al jaren gelukkig getrouwd. Maar ik zou het geweldig vinden als mijn zus met Wilma voor 1 dag zou kunnen trouwen om hun vriendschap te bezegelen. ❤️
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Amal
  Mijn beste vriendin, Eva. Wordt gezien als een zusje! Ze is een leuke, aardige en gezellige meid. Helaas heeft ze haar liefde nog niet leren kennen. Na zoveel mannen waar het niet mee klikte, wil ik haar man voor nu zijn. Daarom hoop ik dat wij de kans krijgen om zo een leuke dag te hebben. En natuurlijk gun ik het iedereen!
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen