vriendinnengroep

4 tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest voor je vriendin!

Een vrijgezellenfeest is het ultieme Girls’ Night extravaganza. De beste vriendinnen van de bruid en naaste familieleden komen samen om haar aanstaande huwelijk te vieren en meestal om nog een laatste hoera te worden voordat ze daadwerkelijk trouwt met haar geliefde.

Maar hoewel vrijgezellenfeesten leuke en opwindende evenementen zijn voor de naasten van de bruid om naar uit te kijken, kan het plannen ervan een stressvolle ervaring zijn. Oh, en sommige zijn ook nog eens erg duur voor de aanwezigen. Ga je een vrijgezellenfeest organiseren voor je vriendin? Gebruik deze tips!

Overleg met de bruid

Het vrijgezellenfeest draait helemaal om de aanstaande bruid, dus neem contact met haar op voordat je meningen van andere vrouwen krijgt. Elke bruid zal waarschijnlijk ideeën voor een vrijgezellenfeest in gedachten hebben als het gaat om de tijdlijn, de duur en het type reis. En hoewel vrijgezellenfeesten een reputatie hebben gekregen voor het betrekken van strippers en penisvormig decor, voelen sommige bruiden zich misschien niet op hun gemak bij provocerende festiviteiten, dus neem contact met haar op voordat je een naakte brandweerman boekt. Check ook de opdrachten vrijgezellenfeest vrouw voor inspiratie!

Bepaal de gastenlijst

Het is duidelijk dat de bruidsmeisjes allemaal worden uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest, maar wie maakt nog meer de gastenlijst? Dit is een ander moment om je leidende dame, ook bekend als de bruid, aan te boren voor haar inbreng. Wil ze ook andere vrienden uit de kindertijd en de universiteit toevoegen? Hoe zit het met naaste collega’s? Krijgen neven en nichten de uitnodiging? Hoe zit het met hun moeder en toekomstige schoonmoeder? Een vrijgezellenfeest Amsterdam kan twee tot drie gasten bevatten of 20 tot 30, het hangt maar net af van wat de bruid wil.

Kies een datum

Vervolgens, misschien nog lastiger dan landen op een gastenlijst, is het kiezen van een datum voor het vrijgezellenfeest. Een goede vuistregel is om drie tot vier dates met de bruid te beslissen en vervolgens de gasten te benaderen om erachter te komen welke het beste werkt voor de meerderheid. Gebruik websites om efficiënt een peiling in te vullen op welke data voor iedereen geschikt zijn. Er zijn geen vaste regels als het gaat om de datum van het vrijgezellenfeest in relatie tot de trouwdatum. Het hangt helemaal af van de voorkeur van de bruid en het gemak voor de gasten.

Beslis een locatie

Zodra de gastenlijst is afgerond en de datum is gekozen, komt nu de grootste keuze: locatie. Het eerste waar je aan moet denken bij het kiezen van een locatie voor een vrijgezellenfeest is het klimaat en de activiteiten die je zoekt. Wil de bruid loungen op het strand, wandelen in het bos of clubs en restaurants bezoeken in een opwindende stad? Het soort vrijgezellenfeest dat ze zich voorstelt, zal je helpen locaties te vinden. Houd, om het betaalbaar te houden, in gedachten waar de meeste gasten wonen. Hoogstwaarschijnlijk zullen vrouwen over het hele land verspreid zijn, maar als een groot deel van de gastenlijst in een bepaalde provincie of regio woont, gebruik dit dan als locatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.