flirten

Mensen met déze vijf sterrenbeelden kunnen het beste flirten

Hoe goed ben jij in flirten? Volgens de astrologie zijn mensen met déze vijf sterrenbeelden de allerbeste flirters.

1. Ram

Een Ram staat bekend om zijn of haar spontaniteit en impulsiviteit. Als jij een oogje op iemand hebt, dan zal jij de ander meerdere complimentjes geven om dit duidelijk te maken. Flirten zit in jouw natuur en behoort tot één van jouw talenten.

2. Tweelingen

Tweelingen zijn sociaal vaak erg sterk en je weet daarom precies wat je moet zeggen om indruk te maken op de ander. Jij kan andere mensen makkelijk overtuigen en je deelt graag complimenten uit.

3. Leeuw

Een Leeuw is niet vies van een beetje aandacht en je bent graag de ster van de avond. Zodra je iemand leuk vindt, heb je vaak een goed plan om de ander voor je te winnen. Je zelfverzekerdheid vinden andere mensen vaak erg aantrekkelijk.

Lees ook: Déze twee sterrenbeelden houden wel van een feestje (en déze niet zo)

4. Weegschaal

Een Weegschaal is charmant en vaak ontzettend grappig. Je bent vriendelijk en hierdoor zijn mensen graag bij jou in de buurt. Je bent vriendelijk en rustig, waardoor je makkelijk in contact komt met andere mensen. Daarnaast vind je het stiekem heel leuk om te flirten met mensen die jij leuk en aantrekkelijk vindt.

5. Boogschutter

Een Boogschutter vindt het heerlijk om complimenten ui te delen. Je bent vriendelijk en stoer.  Mensen kijk hierdoor een beetje tegen jou op. Je hebt een fijne uitstraling en een glimlach waarmee je veel mensen om je vinger kunt winden.

Tip van de redactie

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Leven Met De Sterren
Bekijk bij bol.com

Lees ook: Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft een geslaagde date

Foto: GettyImages
Bron: TimesofIndia