Leuke dingen doen

Nu op Netflix: de romantische komedie Someone Great met Gina Rodriguez

We kennen Gina Rodriguez natuurlijk van de populaire serie Jane the Virgin. Ze is nu te zien in de romantische komedie Someone Great, die vanaf vandaag op Netflix staat.

Someone Great

Netflix heeft vandaag weer een heerlijke romantische komedie uitgebracht: Someone Great. Vooral fans van Jane the Virgin móeten deze film zien, want niemand minder dan Gina Rodriguez speelt de hoofdrol. Someone Great vertelt het verhaal van muziekjournalist Jenny. Ze is al negen jaar samen met haar vriend en woont in New York. Wanneer ze een baan aangeboden krijgt in Los Angeles en haar vriend niet mee wilt verhuizen, beëindigt ze haar relatie. Haar beste vriendinnen Blair en Erin staan gelukkig voor haar klaar. Ze gaan nog één keer met z’n drieën uit in New York. De film gaat over liefdesverdriet, vriendschap en het loslaten van je twintiger jaren.

Lees ook: deze series en films verschijnen in april op Netflix

Alleen zijn is oké

Someone Great is niet een doorsnee romantische komedie en heeft een feministisch tintje. “Ik wilde heel graag een romantische film maken over een vrouw die uit een relatie komt en haar eigen prins op het witte paard is, in plaats van de belofte dat er een andere man voor haar is”, vertelt schrijver en regisseur Jennifer Kaytin Robinson aan Refinery29. Vorige week schreven we al over Gina Rodriguez, want het vierde seizoen van Jane the Virgin staat éindelijk op Netflix. Genoeg te kijken, dus!

Bekijk hier onder alvast de trailer van Someone Great.

Foto: Sarah Shatz

Reageer op dit artikel