Nieuwtjes

Het nieuwe seizoen van Jane The Virgin staat binnen een week op Netflix

We hebben er lang op moeten wachten, maar binnen een week staat het nieuwe seizoen van Jane The Virgin op Netflix. Dat maakte de streamingsdienst gisteren bekend.

Binnen een week

Netflix maakte eerder al bekend dat Jane The Virgin deze maand terugkeert. De exacte datum is nog onbekend, maar gisteren werd duidelijk dat de Amerikaanse serie binnen een week al te zien is. Een week! Deze informatie hebben we te danken aan Elvia, die op Twitter vroeg wanneer het vierde seizoen op Netflix komt.

Fan van The Sinner? De Zweedse serie Quicksand is net zo spannend

Nieuw seizoen Jane The Virgin

Geen idee waar Jane The Virgin over gaat? Een korte uitleg: latina Jane heeft door haar geloof gezworen maagd te blijven tot het huwelijk. Door een medische fout raakt ze zwanger en staat haar wereld op z’n kop. De vader van haar kinderen is namelijk niet haar vriend, maar de eigenaar van het hotel waar ze werkt. Als je de eerste seizoenen nog niet gezien hebt, is dit het moment om weg te klikken. In het derde seizoen zagen we hoe Michael, de grote liefde van Jane, plotseling overleed. De laatste aflevering eindigt met een scene waarin Jane in een dronken bui besluit om Rafael te bellen. Ze vertelt hem dat ze zijn relatie met Petra probeerde te saboteren, omdat ze bang is hem kwijt te raken. In seizoen vier hopen we erachter te komen of ze nog gevoelens voor hem heeft.

Bekijk hieronder alvast een promo van seizoen 4.

Lees ook: deze series en films verschijnen in maart op Netflix

Reageer op dit artikel