shoppen

Vrouwen met déze 4 sterrenbeelden shoppen het vaakst

Veel vrouwen houden van shoppen, maar vrouwen met déze vijf sterrenbeelden hebben soms een gat in hun hand.

1. Boogschutter

Een Boogschutter houdt van reizen en avontuur. Hier zal jij dan ook makkelijk veel geld aan uitgeven. Nieuwe dingen ontdekken is voor jou erg belangrijk en op dit vlak is geen prijs jou te hoog. Wel zul je niet snel geld uitgeven aan kleding, make-up of andere materiële zaken.

2. Tweelingen

Tweelingen lijken soms wel een beetje koop-verslaafd. Jij ziet shoppen als een vorm van therapie en om even aan je dagelijkse verplichtingen te kunnen ontsnappen. Online shoppen is voor jou dan ook geen goed idee, want de kans bestaat dat je jezelf dan niet meer in de hand hebt en te veel geld uitgeeft.

Lees ook: Déze vier sterrenbeelden kunnen heel goed met lastige situaties omgaan

3. Weegschaal

Een Weegschaal vindt het vooral belangrijk om het anderen naar de zin te maken. Jij geeft veel geld uit aan cadeautjes voor je partner en vrienden. Jij wilt alleen het beste voor de mensen waar je van houdt en soms kun je hier net iets te ver in gaan.

4. Schorpioen

Een Schorpioen heeft sterke behoeftes, zowel op seksueel als op materialistisch vlak. Daarnaast heb je een dure smaak en geef je snel veel geld uit aan dure sieraden of kunst.

5. Leeuw

Een Leeuw houdt wel van aandacht en vindt het belangrijk om er stijlvol uit te zien. Je bent gelukkig als je kast volhangt met nieuwe, hippe kleding. Hierbij maakt het je niet zoveel uit wat het kost. Je hebt best wel wat geld over voor een mooie outfit waar je goed mee voor de dag kunt komen.

Lees ook: Mensen met déze drie sterrenbeelden zijn de beste klussers

Foto: GettyImages
Bron: TimesofIndia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.