Sex and The City

Sex and The City-fans, opgelet: dít zijn de eerste beelden van de reboot

Tv-zender HBO deelt de eerste beelden van Sex and The City reboot. Het is een kort fragment, maar de fans zijn in ieder geval enthousiast.

Sex and The City

De productie van de Sex and The City reboot ‘And Just Like That’ is vanaf mei 2021 van start. Hoogstwaarschijnlijk zal de serie in 2022 verschijnen. De fans moeten dus nog even geduld hebben. In totaal zullen er tien afleveringen van een half uur worden uitgezonden. De serie kun je zien als een geheel nieuw hoofdstuk in het leven van Carrie en haar vriendinnen. De relatie tussen Carrie en Mr. Big is altijd turbulent geweest, maar dit lijkt in deze reboot ook nog steeds het geval te zijn.

Lees ook: Sex and The City-fans, opgelet: dít is tot nu toe bekend over de reboot

Zoenend

In een vorig artikel schreven we dat er een script van de serie was gelekt. Hieruit bleek dat Carrie twijfelde aan haar relatie met Mr. Big. Ze besprak dit met haar vriendinnen Charlotte en Miranda. Daarnaast zou de ex van Mr. Big ook een rol spelen in de reboot en dit kan natuurlijk ook niet veel goeds betekenen. Toch zien Carrie en Big er nog erg gelukkig uit in de eerste korte trailer:

Lees ook: Verschijnt Samantha alsnog in de Sex and The City reboot? Zó zit het

Foto: ANP
Bron: Her.ie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen