sauna

5x de mooiste sauna’s in Nederland waar je helemaal tot rust komt

Wil je binnenkort nog eens met je partner of vriendinnen naar de sauna? Wij zetten de vijf mooiste sauna’s voor je op een rijtje.

1. Thermen Berendonck

Een heerlijk wellness-resort, waarbij je lichaam en geest helemaal tot rust komen. 90% van alle decoratie is afkomstig uit India of Marrakech. Je waant je in het sprookjesachtige India en kunt genieten van de schoonheid en diversiteit van Marrakech. Je maakt een reis door Azië en kunt jezelf verwennen met onder andere een massage, saunabezoek of een lichaamsbehandeling. Daarnaast is er ook ruimte voor meditatie en yoga.

Klik hier voor meer informatie.

2. Sauna & Wellness resort Thermae 2OOO

Ontspannen bovenop de Cauberg kan bij Thermae 2000. Tijdens de zomerperiode kun je genieten van de buitenbaden en plof je zo neer op één van de ligbedjes op de ligweide. Daarnaast zijn er voldoende sauna- en wellness activiteiten te boeken.

Klik hier voor meer informatie.

3. Thermen Soesterberg

Even wat energie opdoen en genieten van wat luxe? Dat doe je bij Thermen Soesterberg. Thermen Soesterberg is niet zomaar een sauna. Zo kun je ook genieten van een sauna én theater. Door geluid- en lichtshows worden je zintuigen op allerlei manieren geprikkeld.

Klik hier voor meer informatie.

Lees ook: Wat is beter: vóór of na het sporten naar de sauna?

4. Sauna Beauty Resort Devarana

Devarana betekent ‘hemelse tuin’ in het Sanskriet en dat is zeker gelukt met deze bijzondere sauna. Je kunt genieten van gezichtsbehandelingen, massages, zoutbaden en oneindige tuinen. Er zijn in totaal meer dan 30 sauna- en wellnesservaringen mogelijk.

Klik hier voor meer informatie.

5. Fort Resort Beemster

Een karakteristiek fort omgetoverd tot een luxe en duurzaam wellness-resort. Kijk vanuit de sauna’s uit op het mooie Noord-Hollandse Beemsterpolder landschap. Bij mooi weer kun je genieten in een hangmat op het zandstrand.

Klik hier voor meer informatie.

Lees ook: Dit is waarom jij een buitensauna wil hebben

Foto: GettyImages

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Anoniem
    barbera -
    ben ik het niet mee eens dan zijn jullie nog nooit bij de binnenmaas geweest in Heinenoord. das pas een heerlijke sauna
    Beantwoorden