Just Say Yes

Goed nieuws: romantische komedie Just Say Yes verschijnt sneller dan je denkt

Met de romantische komedie Just Say Yes in het vooruitzicht, kunnen we al helemaal niet meer wachten op de lente. Wij vertellen je meer.

Sterrencast

Een bijzonder moment: Just Say Yes is de eerste Nederlandse romantische komedie die exclusief voor Netflix is gemaakt. En speciaal daarvoor is een groot blik met bekende acteurs opengetrokken. Niet alleen Yolanthe Cabau en Jim Bakkum, maar ook Nienke Plas, Noortje Herlaar, Tino Martin, Kim-Lian van der Meij, Juvat Westendorp en Pip Pellens hebben een rol in de film.

Lees ook: Dat wordt bingewatchen: vijfde seizoen Outlander nú te zien op Netflix

Lotte

De film vertelt het verhaal van Lotte (Yolanthe Cabau), een hopeloze romanticus. Ze wil niets liever dan trouwen met haar grote liefde Alex (Juvat Westendorp) . Het lijkt een sprookje, tot Alex de bruiloft op het laatste moment afblaast. Lotte probeert de bruiloft nog redden, maar dat lijkt een onmogelijke opgave. Ze moet noodgedwongen intrekken bij haar zus, die niet veel later haar eigen bruiloft – met de baas van Lotte – aankondigt. En dan moet ze ook nog haar vrijgezellenfeest organiseren. Gelukkig wordt Lotte geholpen door haar irritante, maar charismatische collega Chris (Jim Bakkum). Hij zorgt ervoor dat Lotte weer opbloeit en in zichzelf gaat geloven.

De film staat vanaf 2 april op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Foto: Instagram JustSayYesnl Bron: Netflix-Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen