rollenspel

Sensueel rolspel in de slaapkamer? Met déze tips wordt het een succes

Jullie zouden het wel willen proberen, maar hoe begin je hier nou mee? Probeer déze tips voor een sensueel rollenspel (in de slaapkamer).

1. Scenario

Als het jullie allebei interessant lijkt om eens een sensueel rollenspel te proberen, kunnen jullie gaan nadenken welke situatie dit zou moeten zijn. Welke scenario’s vinden jij en je partner opwindend? Denk bijvoorbeeld aan situaties waarbij er sprake is van een verschil in status, zoals dokter-assistent, instructeur-leerling en baas-werknemer. Je kunt ook kiezen voor een totaal andere setting zoals een massagesalon, een fotograaf en een model of beste vrienden/huisgenoten. Laat jullie fantasie de vrije loop.

2. Communicatie

Misschien vinden jullie het inderdaad allebei heel interessant om eens een rollenspel te proberen, maar praat hier wel goed over. Als jij dit ziet als iets eenmaligs en je partner zou dit het liefst wekelijks doen, dan moeten jullie hier natuurlijk wel duidelijk over zijn. Bespreek ook of er voor jou en/of je partner bepaalde grenzen zijn en hoe je tijdens het spel aangeeft dat je iets niet prettig vindt.

Lees ook: Lonneke: ‘Die vakantie naar Egypte gaf ons seksleven een boost’

3. Begin klein

Jullie zijn (waarschijnlijk) geen geboren acteurs en daarnaast is de situatie ook nieuw en spannend. Heb daarom niet te hoge verwachtingen. Begin klein door elkaar alvast wat op te warmen via Whats-App. Bevalt dit goed? Dan zijn jullie klaar voor een volgende stap.

4. Niet stressen

Ja, natuurlijk voelt het in eerste instantie vreemd om een rollenspel te doen met je partner. Misschien schiet je af en toe in de lach of voel je je erg ongemakkelijk. Dit is heel normaal en je partner zal dit waarschijnlijk ook zo ervaren. Na een paar keer ‘oefenen’, zal dit minder ongemakkelijk worden. Het kan ook zo zijn dat jullie erachter komen dat rollenspellen niet zo bij jullie passen en ook dat is helemaal prima.

Vriendin’s favoriet

Op zoek naar het spannendste speeltje voor de allerbeste orgasmes en optimaal plezier? Maak dan vooral kennis met deze luxe 2 in 1 vibrator. Deze vibrator is speciaal gemaakt om de clitoris en de G-spot te stimuleren voor een onvergetelijke ervaring. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Bewezen: samen op vakantie gaan, is goed voor je relatie

Foto: GettyImages
Bron: Theeverygirl.com