Oeps, er staat een foutje in Vriendin 25

Oeps, er is iets niet helemaal goed gegaan in Vriendin 25. In de rubriek ‘Eropuit’ zijn de foto’s van twee campings verwisseld.

Oeps, er is iets niet helemaal goed gegaan in Vriendin 25. In de rubriek ‘Eropuit’ zijn de foto’s van twee campings verwisseld.

De foto’s van De Boshoek in Voorthuizen en Buitenplaats Beekhuizen in Velp op pagina 65 zijn verwisseld. We vinden dit ontzettend vervelend en bieden bij deze dan ook onze welgemeende excuses aan. Daarbij willen we je graag de mogelijkheid geven de juiste foto’s te bekijken. Hieronder delen we de juiste informatie en foto’s van de betreffende campings.

De Boshoek in Voorthuizen

Glamping kan bij Recreatiepark De Boshoek op verschillende manieren: van luxe safaritent met ­inpandige badkamer (of privésanitair) tot bijzonder luxe trekkershut met bed­stee. Ideaal voor zowel een ­actief weekendje weg of een heerlijke uitrustvakantie op de Veluwe. Met de speeltuinen, sportpark, Ponyclub, restaurants, zwembaden, ruim aanbod aan dagactiviteiten én natuurlijk een goedgevuld animatieprogramma in alle officiële schoolvakanties kun je hier met de hele familie een supervakantie beleven. Vanaf € 158,- voor 2 nachten voor 5 personen. Meer info en prijzen: www.deboshoek.nl

Buitenplaats Beekhuizen in Velp

Aan de rand van de Veluwe en de Posbank, echt midden in de bossen, ligt Buitenplaats Beekhuizen! ­Dichter bij de natuur kun je niet overnachten, in safaritenten en luxe pods. Van je accommodatie wandel je in een kwartier naar ­uitkijktoren de Emmapiramide. ­Kasteel Rosendael ligt om de hoek en de fiets- en wandelpaden over de Posbank starten voor de deur. In de omgeving vind je leuke ­dorpen en steden: Velp bereik je in enkele minuten, Arnhem ligt dichtbij en ook het charmante stadje Doesburg is een bezoek waard. Verspreid in het bos staan ​​luxe en ruime lodgetenten. Er zijn tenten voor vier personen en XL-lodgetenten voor zeven personen. Aan comfort ontbreekt het in ieder geval niet: de bedden zijn opgemaakt, er is een kachel voor ­koude dagen, je hebt een eigen badkamer met douche, een volledig ­ingerichte keuken en een veranda met loungestoelen, voor die heerlijk luie zomeravonden. Vanaf € 180,- per nacht voor 4 personen. Meer info en prijzen: www.buitenplaatsbeekhuizen.nl