Placeholder

Mooi in Maastricht (3 dagen € 84,50 p.p.)

In de zuidelijkste stad van Nederland waan je je in het buitenland. Zo ga je niet alleen voordelig een weekend weg, je bent er even helemaal uit.

In de zuidelijkste stad van Nederland waan je je in het buitenland. Zo ga je niet alleen voordelig een weekend weg, je bent er even helemaal uit.

Shopliefhebbers kunnen in Maastricht hun lol op, want het barst hier van de leuke winkels, van de bekende ketens tot knusse boetiekjes en speciaalzaken. Even uitpuffen doe je natuurlijk op een van de vele terrasjes rond het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein. Het is wel een probleem een leuk restaurant te vinden… Een luxeprobleem: zo veel keus heb je alleen in het bourgondische zuiden! Zin in een dagje cultuur? Bezoek de grotten van St. Pieter of de Basiliek van Sint Servaas. Even de stad uit? De Duitse steden Aken en Trier, maar ook Valkenburg en het Drielandenpunt liggen vlakbij.

Verblijf
Apart Hotel Randwyck ligt tegenover het congrescentrum MECC, aan de rand van Maastricht. Binnen een kwartier sta je op het Vrijthof. Het hotel biedt een uitgebreid en gezellig ontbijt en er is gratis internet en koffie en thee. Sportievelingen kunnen gebruikmaken van de fitnessruimte.

Prijzen en periode
Dit arrangement kost € 84,50 p.p. (minimaal 2 personen) en is geldig t/m 31 augustus 2018. De aanbieding geldt op basis van beschikbaarheid.

Inbegrepen
• 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet met prosecco
• fles biologische wijn naar keuze (wit, rosé of rood) bij check-out
• wifi , koffie en thee
• stadsgids van Maastricht

Niet inbegrepen
• reserveringskosten à € 12,50 per boeking
• toeristenbelasting à € 5,- p.p.p.n.

Info & reserveren
Voor meer informatie en om te boeken ga je naar www.zoweg.nl/vriendin of bel je 0900 – 235 96 934 (€ 0,70 per gesprek). Vermeld dat het om de VRIENDIN-Maastricht aanbieding gaat.